Pin it

Wallmans i Cirkusbygningen

Underholdning med lækker middag & Københavns største dansegulv

Hvis du gerne vil have én på opleveren i København, så tag familien, vennerne eller kollegerne med til et fantastisk show midt i byen. Cirkusbygningen lægger lokaler til Wallmans storslåede show, hvor middag, underholdning og fest går op i en højere enhed. Efter en dejlig aften kan du overnatte på Grand Hotel - så sørger vi også for morgenmaden.

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag!

Showet FLASHBACK fører jer gennem et univers fyldt med overdådig musik, fantastisk artisteri, ild og svær. I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Shania Twain, Bruno Mars og Jennifer Lopez.

Nyd middagen, mens shownumrene bliver leveret som perler på en snor. Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde maden.

FLASHBACK er et internationalt show*, der udføres på engelsk og kan derfor nydes af alle. I kommer helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af cirkussalen. Showet kulminerer i en bragende finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er byens bedste fest i gang i Københavns største natklub!

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Showet spiller torsdag – lørdag fra 19. august 2016 til midt juni 2017. 

Læs mere om showet, programmet og menuer hos Wallmans.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 1170,-
Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Kølig Cava der sætter en god stemning
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt

Sæson:

01.09.2017 til 16.06.2018

Spilledage:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdage:  17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. +45 3327 6900 eller send os email til grandhotel(at)arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.