Pin it

Grand Hotel nær seværdigheder på Vesterbro og Frederiksberg

Ekstraordinærcentral placering i centrum af København

Med sin ekstraordinære centrale placering kan det klassiske Grand Hotel give dig komfortabel adgang til nogle af Københavns mest attraktive kvarterer. Hotellet ligger tæt på Hovedbanegården på hjørnet af Vesterbrogade og Reventlowsgade.

Vesterbrogade er den gamle hovedgade, som deler Vesterbro og Frederiksberg. Går du ned af Reventlowsgade rammer du Istedgade på din højrehånd. Istedgade er Vesterbros unikke hovedgade. På Istedgade og gaderne omkring finder du side om side snuskede værtshuse og pornobutikker sammen med smarte designerbutikker, små fine kaffesteder og hippe cocktailbarer.

På Vesterbro finder du også Vega, der er et af Europas mest populære spillesteder. I Kødbyen ved Sønder Boulevard kan du også nyde godt af både restauranter, cafeer og gallerier og hænge ud med byens kønne mennesker.

Oplev unikke designbutikker, seværdigheder og restauranter

Den indre del af Frederiksberg grænser op til Vesterbro. Her finder nogle af kvarterets skønneste shoppinggader.

Værnedamsvej, en lille, men meget attraktiv sidegade der ligger mellem Vesterbrogade/Frederiksberg Alle og Gl. Kongevej, byder på alt hvad hjertet begærer på en shoppingtur.

Frederiksberg er egentlig en selvstændig kommune, men den føles som en integreret del af København. Dog fornemmer man tydeligt at denne del er væsentlig mere mondæn end mange af Københavns mest populære kvarterer.

Går du ud ad den smukke Frederiksberg Allé støder du på to af byens teatre: Betty Nansen og Aveny T – undersøg deres program inden du besøger byen.

For enden af Frederiksberg Allé ligger Frederiksberg Have – lige til venstre for indgangen ligger Storm P. – et lille eventyrligt univers af tegnerens samfundssatiriske tegninger.

I Frederiksberg Have kan du se Frederiksberg Slot, og i øvrigt kan du få et glimt af både aberne og elefanterne i Zoologisk have. Hovedindgangen til Zoo ligger ud til Roskildevej, hvis du gerne vil se flere dyr.

Gl. kongevej byder også på et væld af lækre shoppingmuligheder.

Overnat på Grand Hotel og nyd det lokale område

Efter an lang dags rundtur i området med shopping og seværdigheder kan I forkæle jer selv på en af områdets bedste restauranter som f.eks Famo 51, Spicylicious, Lê Lê nhà Hàng og mange flere.

Når dagen er omme kan du nyde at overnatte på det velrenommerede Hotel Grand, hvor servicen er i top. Book din overnatning i dag.