Pin it

Overnatning i centrum af København på Grand Hotel

Hotellets bygninger er over 100 år gamle og emmer af forgangne tider med sine snørklede gange. På gangene ser du også fotografier fra det gamle København, hvor du kan se nogle af de ændringer, der er sket i gadebilledet gennem tiden. Interessant især hvis du har en lille byhistoriker i maven.

På det klassiske 3-stjernede Grand Hotel i hjertet af København får du den bedste forplejning. Hotellet har 161 velindrettede rum med fri trådløst netværk.

På hotellets stueetage finder du den italienske Restaurant Frascati, der har åben hele dagen. Det er også her du kan nyde hotellets morgenmad.

Vesterbro – en mangfoldig bydel under forandring.

Hotellet ligger på hjørnet af Vesterbrogade og Reventlowsgade, og bevæger du dig ned af Reventlowsgade langs Hovedbanegården møder du bagsiden af København.

Det første stykke af Istedgade bærer præg af pornoshops og skumle værtshuse, men blot et lille stykke nede fornemmer du straks et helt andet miljø med skønne restauranter, hippe designerbutikker og små hyggelige kaffe eller tecafeer.

Kødbyen og Halmtorvet har de seneste år gennemgået en kraftig renovering og forandring, så her er der nu blevet mulighed for at opleve lækre kunstgallerier med streetart, cocktailbarer og smagfulde vinbarer. Også Øksnehallen og PH-cafeen byder ofte på interessante arrangementer.

Hvis du har brug for at dyrke motion mens du er i byen, ligger DGI-byen, et moderne idrætshus med bl.a. en rund svømmehal, skråt bagved Hovedbanegården.

Book din overnatning til Grand Hotel i dag

Vesterbro er generelt en dynamisk bydel med løbende lokale arrangementer og derfor et optimalt sted at overnatte, hvis man gerne vil opleve byen sammen med de lokale. 

Personalet på Grand Hotel kender området og vil til enhver tid stå til rådighed med gode råd om området. 

Book din overnatning på Grand Hotel direkte online her på siden eller kontakt os på Tlf. +45 3327 6900 eller grandhotel@arp-hansen.dk