Pin it

Grand Hotel tæt på seværdigheder i nærheden af Rådhuspladsen

Grand Hotel ligger i centrum i nærheden af to af Københavns mest velbesøgte seværdigheder: Rådhuspladsen og Tivoli ligger kun et stenkast fra hotellet.

Rådhuspladsen er samlingspunkt for større og mindre begivenheder året rundt og et helt særligt sted at stoppe op en tilfældig dag for at betragte andre mennesker og følge mylderet, mens du selv tager en pause.

Tivoli har meget andet end vilde forlystelses karruseller at byde på. Her kan du besøge nogle af byens bedste restauranter, gå med vennerne til fredagsrock på plænen eller slentre en aftentur gennem den gamle have.

Andre seværdigheder i området

På bagsiden af Tivoli ud til H.C Andersens Boulevard finder du Ny Carlsberg Glyptotek. Et internationalt kunstmuseum, der rummer både faste- og særudstillinger indenfor antik kunst, fransk og dansk impressionisme og post-impressionisme samt Dansk guldalder maleri og skulptur.

På den modsatte side af Rådhuspladsen starter Københavns største indkøbsgade: Strøget. Strøget er over 1 km. Lang og strækker sig hele vejen fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Her finder du mange af de kendte brands - de billigste butikker starter ved Rådhuspladsen, og jo nærmere du kommer Kongens Nytorv, des mere eksklusive bliver mærkerne.

Overnat på Grand Hotel

Hvis du gerne vil overnatte i centrum tæt på nogle af Københavns bedste seværdigheder er Grand Hotel et udsøgt valg. Hotellet er i klassisk stil med moderne faciliteter.

Ristorante Frascati i hotellets stueetage kan du indtage en dejlig morgenbuffet inden du begiver dig ud i byen. Book dit hotel i dag og se frem til nogle skønne dage i København.