Pin it

Overnat på Grand Hotel tæt på Hovedbanegården

Lander du i Københavns lufthavn og tager toget til Hovedbanegården kommer du nærmest direkte til Grand Hotel. Fra Hovedbanen er der kun nogle ganske få hundreder meter før du kan sætte din bagage og smække fødderne op et øjeblik, før du skal ud og opleve byen.

Vesterbro tilbyder meget til de nysgerrige personligheder. Her er både sublime koncertsteder, cafeer der får dig til at glemme tid og sted, udstillingsbygninger og gallerier, restauranter, hvor kokkene har kælet for dine smagsløg og tøjbutikker du ikke nødvendigvis kan finde alle andre steder.

Grand Hotel – et klassisk hotel med servicen i top

Hotellet har 161 værelser, der alle har moderne faciliteter som fladskærm, trådløst internet, telefon og hårtørrer. Rummene har fået lov at bevare deres bygningsmæssige autencitet med stuk og snørklede gange. På væggene hænger der billeder fra det gamle København, så man kan fornemme den historiske udvikling.

Hotellet har desuden den italienske restaurant: ’Ristorante Frascati’, tilknyttet. Det er her der serveres morgenmad, men resten af dagen kan man nyde både sin frokost og sit aftenmåltid i restauranten. Om sommeren kan man sidde udendørs og nyde det dynamiske mylder af mennesker, der befinder sig på Vesterbrogade.

Vesterbro – fra hovedbanegården til det gamle Carlsberg bryggeri

Vesterbro er et område der summer af liv og dynamik. De seneste ti år har området gennemgået en kraftig renovering og udvikling. Det gælder især området omkring Halmtorvet ved den gamle Kødby, Området omkring Enghave Plads og renoveringen og de kreative tiltag ved det gamle Carlsberg Bryggeri.

Bygningerne ved det gamle bryggeri er i sig selv fascinerende og smukke. I dag huser de alt fra Dansehallerne, Koncert-/eventhal, gokart baner, restauranter, gallerier og Visit Carlsberg . Undersøg evt. inden dit besøg, hvad der er på programmet. Glæd dig til en tur til København og book din overnatning i dag på Grand Hotel.