Pin it

Havnerundfart med efterfølgende spisning i Nyhavn og et luksus hotelophold i København.

Se København fra et andet perspektiv på en havnerundfart, efterfulgt af spisning i hyggelige Nyhavn. Slut dagen af med et hotelophold på Grand Hotel samt morgenmad den efterfølgende dag.  

Oplev byen fra en anden vinkel på en havnerundfart, se Københavns Operahus, Den Lille Havfrue, Amalienborg Slot og meget mere, mens en guide fortæller om byen og seværdighederne langs kanalen. Man kan kombinere havnerundfarten med en sightseeing bustur, hvor man kan se meget mere af byen. Sightseeing busserne afgår fra Vesterbrogade, så man skal bare krydse gaden, for at komme med på en tur, og hvis man kun ønsker at tage på en kanalrundfart er det også muligt. Det tager kun 5 minutter at gå ned til for eksempel Gl. Strand.

Hotelophold nær Nyhavn i København

Et populært stoppested er Nyhavn som ligger ca. 15 minutters gang fra Grand Hotel. Nyhavn er Københavns populære havn, hvor der er restauranter, værtshuse og barer. Det er populært både hos byens beboere og turister året rundt, men især om sommeren hvor man kan nyde solen fra morgen til aften fra et af de talrige udendørs serveringssteder.

Se vores attraktive tilbud på hotelophold