Pin it

Forkæl dig selv og book et hotel i centrum af København

København har det hele. For det første er det en smuk gammel by, der med sin arkitektur og fremtoning er forankret i sin berømte og berygtede historie og for det andet udstråler og udlever byen kosmopolitisk coolness.

Udforsk byens forskellige områder for musiske perler, vintagefund, gourmetoplevelser ud over det sædvanlige eller tjek dit lokale hood for charmerende eller overraskende afkroge. Overnat i centrum og book i dag hos Grand Hotel i byens navle.

Tæt på Hovedbanegården, Dansk Design Center og Vesterbro

Grand Hotel ligger på hjørnet af Reventlowsgade og Vesterbrogade. Herfra har du let adgang til hele byen. Hotellet har 161 stilrent indrettede værelser med gratis trådløst internet.

Hotellet har i øvrigt sin egen italienske restaurant, hvor du kan følge det pulserende liv på gaden, mens du nyder en kold øl og indtager italienske retter fra restaurantens køkken.

Grand Hotels Business faciliteter

Grand Hotel stiller i øvrigt mødelokaler til rådighed hvis du ønsker at afholde dit møde i byen. Hotellet har både større og mindre lokaler og kan tilbyde lokaler på op til 40 personer. Der er flere forskellige mødepakker at vælge imellem – alle med mulighed for overnatning og ekstra forplejning.

Lokalerne har gratis trådløst internet og standard av-udstyr. Spørg evt. personalet til råds så I får det der passer præcis til jeres behov. Efter endt arbejdsdag kan du nyde byen eller slappe af på hotellet. Book din overnatning og mødelokaler på Grand Hotel i dag og se frem til en god oplevelse.