Pin it

Billig overnatning på Grand Hotel i hjertet af København

Hvis du trænger til ferie eller en weekend sammen med kæresten, konen, manden eller familien, så undersøg muligheden for at få en billig overnatning på et af Arp-Hansens hoteller i centrum af København. 

Ønsker du at bo tæt på Hovedbanegården kan vi anbefale, at du booker din overnatning på Grand Hotel på Vesterbrogade. Hotellet tilbyder Bed & Breakfast. Bemærk at tilbuddet gælder et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. 

Billig miniferie med overnatning i centrum

Tag familien med på miniferie til KøbenhavnArp-Hansen Hotel Group tilbyder her nogle særlige fordele for familier. Her kan du blandt få et dobbeltværelse til hele familien fra DKK 890,- iog en særlig pris efter aftale med et ekstra hotelværelse, hvis børnene er store nok til at sove for sig selv. 

Tilbuddets salgsbetingelser vedrører blandt andet forudbetaling. Det kan ikke refunderes og der er max en ekstra opredning per værelse. Derudover gælder tilbuddet i nogle særlige perioder. Tjek dem her. Hvis du ønsker at bo tæt på Tivoli og Rådhuspladsen, ligger Grand Hotel i bekvem afstand til begge steder.

Du kan spare op til 35 % på dit hotelophold i København

Med Arp-Hansen Hotel Group har du mulighed for at opnå op til 35 % rabat på din overnatning, hvis du bestiller 3 nætter eller mere. Bemærk at tilbuddet ikke er incl. morgenmad og at det gælder et begrænset antal værelser. Hvis du allerede nu ved, hvornår du gerne vil have nogle dage i København, bør du booke dine overnatninger i dag.