Bo på romantiske Grand Hotel midt i København og udforsk byen sammen.

Forkæl hinanden med en romantisk weekend i København. Vælg en overnatning i København på et klassisk hotel, som i mange år har været et de foretrukne steder at overnatte, blandt andet grundet den fantastiske beliggenhed og gode service.

I disse tider er en weekend i København oplagt fremfor at rejse til udlandet. Byen er i fuld gang med at åbne op, efter myndighedernes anbefalinger naturligvis, og I kan nu nyde godt at de mange oplevelser og spændende restauranter og caféer.

Efter en god nats søvn kan I nyde jeres morgenmad i vores morgenmadsrestaurant eller få den bragt op på værelset. Efter morgenmaden anbefaler vi for eksempel at I bevæger jer op i Rundetaarn via den specielle sneglegang, finder kyssebænken og derefter nyde den fantastiske udsigt. Herfra kan I beslutte om I vil nyde en frokost på Illum Rooftop kombineret med lidt shopping eller gå et helt tredje sted hen. Når I har set lidt mere af byen og er på vej tilbage, kan vi anbefale at I stopper forbi Dansk Arkitektur Center (DAC) og nyder en lækker kop kaffe og kage i cafeen på øverste etage.

Når I er kommet tilbage til jeres værelse kan I nyde et glas cava inden I skal ud at spise. Af restauranter i nærheden kan vi blandt andet anbefale Restaurant Cassiopeia, som ligger i Planetariet med en af Københavns bedste udsigter over søerne eller prøv Restaurant Sukiyaki, som serverer smagfuld og autentisk teppanyaki og lækkert frisklavet sushi.

Læs mere om de anbefalede steder via nedenstående links:
https://www.rundetaarn.dk/ 
https://illum.dk/en/food/illum-rooftop
https://dac.dk/
https://planetarium.dk/besog/restaurant/
https://www.sukiyaki.dk/                        

 

Vores reception står altid klar til at hjælpe jer med at finde vej eller med anbefalinger til andre oplevelser og spisesteder.

Når I booker direkte på vores hjemmeside skriv ’CAVA’ i kommentarfeltet så
stiller vi en flaske kølig cava op på værelset ved ankomst.

Book her.

Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder i et dobbeltværelse til 2 personer.