Romantik i København

Priser FRA 459,00 kr pr person pr nat.

Book HER.

Book også på mail ved at skrive til Reservations@grandhotel.dk
eller ring på +45 33 27 69 00.

Når I booker direkte på vores hjemmeside skriv ’CAVA’ i kommentarfeltet
og så stiller vi en flaske kølig flaske cava op på værelset ved ankomst.

Kan ikke kombineres med andre tilbud og prisen gælder ved 2 personer
i delt dobbeltværelse. Tilbuddet gælder ved afholdte overnatninger indtil
den 31/08/2020. Ingen forudbetaling påkrævet og reservationen kan
ændres/annulleres indtil kl. 12:00 på ankomstdagen.

Bo på romantiske Grand Hotel på Vesterbro i København og udforsk byen sammen.

Forkæl hinanden med en romantisk overnatning i København. Vælg en overnatning i København på et klassisk hotel, som i mange år har været et de foretrukne steder at overnatte, blandt andet grundet den fantastiske beliggenhed og gode service.

I disse tider er en weekend i København oplagt fremfor at rejse til udlandet. Byen er i fuld gang med at åbne op, efter myndighedernes anbefalinger naturligvis, og I kan nu nyde godt at de mange oplevelser og spændende restauranter og caféer.

I kan nemt få en eller flere dage til at gå i København. Her er vores bud på en dag i København:
Efter en god nats søvn kan I nyde jeres morgenmad i vores morgenmadsrestaurant eller få den bragt op på værelset. Efter morgenmaden anbefaler vi for eksempel at I bevæger jer op i Rundetaarn via den specielle sneglegang, finder kyssebænken og derefter nyde den fantastiske udsigt. Herfra kan I beslutte om I vil nyde en frokost på Illum Rooftop kombineret med lidt shopping eller gå et helt tredje sted hen. Når I har set lidt mere af byen og er på vej tilbage, kan vi anbefale at I stopper forbi Dansk Arkitektur Center (DAC) og nyder en lækker kop kaffe og kage i cafeen på øverste etage.

Når I er kommet tilbage til jeres værelse kan I nyde et glas cava inden I skal ud at spise. Af restauranter i nærheden kan vi blandt andet anbefale Restaurant Cassiopeia, som ligger i Planetariet med en af Københavns bedste udsigter over søerne eller prøv Restaurant Kyoto beliggende på Scandinavia Hotel, som serverer smagfuld og autentisk teppanyaki og lækkert frisklavet sushi.

Vores reception står altid klar til at hjælpe jer med at finde vej eller med anbefalinger til andre oplevelser og spisesteder.

Læs mere om de anbefalede steder via nedenstående links:
https://www.rundetaarn.dk/ 
https://illum.dk/en/food/illum-rooftop
https://dac.dk/
https://planetarium.dk/besog/restaurant/
https://restaurantkyoto.dk/
https://www.visitcopenhagen.dk/