Din rejse starter her
Vi holder åbent og passer på dig
Udforsk byens charme
I hjertet af København
Hyggeligt hotel med skønt personale
Ideel for erhverv og fritid
Centralt Hotel I København
Velkommen til Grand Hotel
Find et værelse
Hvornår kunne du tænke dig besøge os?
Book direkte - Altid med gratis afbestilling Inklusiv en flaske kildevand ved ankomst - 10% rabat på parkering - Mulighed for sen check ud (14.00)
Bo på romantiske Grand Hotel midt i København og udforsk byen sammen
Book din sommerferie direkte hos os
Grand Hotel Copenhagen
Velkommen til Grand Hotel - en sand klassiker

Hotel i København centrum 

Er du på udkig efter et hotel i København centrum? Med sit klassiske twist og skandinavisk indretning lever Grand Hotel i den grad op til sit navn. Det charmerende hotel fra 1892, er placeret midt i hjertet af København og i verdens gladeste by Vesterbrogade. Grand Hotel i København centrum har lige siden stiftelsen vedligeholdt en klassisk elegant stil, og byder i dag på alle moderne faciliteter. 

Søger du et hotel i København centrum til din næste storbyferie, firmarejse, weekendophold eller en helt anden anledning, er Grand Hotel Copenhagen den ideele destination. 

Beliggende i hjertet af København

Når du træder ud af lobbyen, har du København og alt, den har at byde på, for dine fødder. Grand Hotel ligger lige ved Tivoli, Hovedbanen og meget mere.

Søg efter dansk hygge, nyd en cykeltur gennem historiske gader, stryg gennem Tivoli Haven og dens forlystelser, udforsk spændende museer og kunstgallerier, shop løs i de hippe butikker, der ligger i centrum og på Vesterbro, og forkæl dig selv til fabelagtig mad på de utallige restauranter i byen.

 

Praktisk Info

Check in fra kl 15.00

Check ud før kl 11.00

Vi har en aftale med et p-hus ca. 100 meter fra hotellet og parkerings billetter kan købes i vores reception.

Grand Hotel er et 3 stjernet hotel og vi har Green Key miljøcertificering.

Standard Disse charmerende værelser er ca. 12 m2. I tillæg til en behagelig seng (single, twin eller dobbelt), er værelset udstyret med et skrivebord, tv, sæbe og shampoo, en hårtørrer samt gratis wifi.
Superior De smukke superior værelser er 16 m2. I tillæg til en behagelig seng (twin), forfindes skrivebord, tv, sæbe og shampoo, en hårtørrer, kaffe og te, gratis wifi – samt badekåber på forespørgsel.
Junior Suite Juniorsuiterne på 22 m2 har hotellets bedste udsigt. Udover en god dobbeltseng, er værelset udstyret med skrivebord, tv, hårtørrer, udvalgte toiletsager, kaffe/te, badekåber og gratis wifi.
Natteliv Søg efter den perfekte cocktail i byens mange verdenskendte barer, udforsk klassiske terningespil, eller dans dig igennem natten.
Lej din cykel hos os Nyd en autentisk københavneroplevelse ved at hoppe på cyklen, så kommer du også nemmere gennem de historiske gader.
Kultur Kunst, arkitektur, teater og musik værdsættes højt i København. Du kan altid finde unikke udstillinger og forestillinger i byen. Og uanset om du er på en afslappet jazzbar eller en grandios operaforestilling, så bliver du ikke skuffet i København.
Takeaway Brug for anbefalinger? Vores reception står klar til at hjælpe dig.
The Grand Hotel Bar
Velkommen i vores bar

Vores stemningsfyldte hotelbar er midlertidigt lukket grundet Covid-19.

Vi håber at kunne byde dig velkommen i nær fremtid.

 

Overnat sikkert og trygt hos os!

I de sidste 90 år har Grand Hotel været et sted som man vender tilbage til og altid føler sig velkommen. Vi går nu igennem en svær tid og vores første prioritet er som altid vores gæsters sikkerhed og trivsel, vores ansatte og alle andre der besøger os.

Vi følger regeringens COVID-19 retningslinjer og nye tiltag og har ændret vores arbejdsgange i den forbindelse. Morgenmaden serveres f.eks. kun som room service i øjeblikket.

Såfremt du har behov for assistance i forbindelse med at ændre din reservation, som er relateret til COVID-19 så er vi klar til at hjælpe dig.  Du kan sende os en mail (Reservations@grandhotel.dk) eller ringe til os (tel:+4533276900).

Grand Hotel Teamet

Nysgerrig? Kommer snart :-)

Hold dig opdateret ved at besøge vores hjemmeside med jævne mellemrum. 

Fantastisk beliggenhed centralt i København.