Pin it

Wallmans i Cirkusbygningen

Underholdning med lækker middag & Københavns største dansegulv

Hvis du gerne vil have én på opleveren i København, så tag familien, vennerne eller kollegerne med til et fantastisk show midt i byen. Cirkusbygningen lægger lokaler til Wallmans storslåede show, hvor middag, underholdning og fest går op i en højere enhed. Efter en dejlig aften kan du overnatte på Grand Hotel - så sørger vi også for morgenmaden.

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag!

Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og magiske omgivelser, og vi lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen.

Showet Music Box fører jer gennem et univers fyldt med overdådig musik, fantastisk artisteri og imponerende akrobatik. Hold godt fast, mens vi overvælder jer med et utroligt sceneshow, funklende kostumer og musik af nogle af tidens største legender som Elton John og U2. Glæd jer også til et charmerende boyband-medley, der får alle hjerter til at smelte.

Nyd middagen, mens shownumrene bliver leveret som perler på en snor. Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde maden.

Music Box er et internationalt show*, der udføres på engelsk og kan derfor nydes af alle. I kommer helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af cirkussalen. Showet kulminerer i en bragende rock-finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er byens bedste fest i gang i Københavns største natklub!

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Showet spiller torsdag – lørdag fra 21. august 2015 til juni 2016. 

Læs mere om showet, programmet og menuer hos Wallmans.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse:
Hverdage fra DKK 1105,-
Weekends fra DKK 1270,-

Det er også muligt at bestille enkeltværelse mod et tillæg til prisen.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning
  • Mouserende vin på værelset ved ankomsten
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Morgenmadsbuffet

Sæson:

21.08.2015 til 18.06.2016

Spilledage:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdage:  17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Sådan bestiller du

Ring til os på tlf. +45 3327 6900 eller send os email til grandhotel(at)arp-hansen.dk (det er desværre ikke muligt at bestille online).

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.